15 mei 2023

De Rijnstreek begint pas in 2e helft te voetballen

Een door invallers verzwakt De Rijnstreek leed op eigen veld een 2-5 nederlaag tegen Kamerik. De Rijnstreek vergat direct in de 1e helft te gaan voetballen. In de eerste 45 minuten maakte De Rijnstreek een matte en fletse indruk. Het was te danken aan keeper Simon van Rooijen dat Kamerik niet verder kwam dan een 1-4 voorsprong.

Ander spelbeeld

In de 2e helft een veel beter De Rijnstreek. Het schiep zich kansen om de achterstand wat in te lopen. Zo werd een inzet door de Kamerik-goalie gekeerd en later ook nog een bal van Daan  van Selm van de doellijn getrapt. Ringo v.d. Berg kopte daarna ook nog de bal uit een voorzet op de lat.

Tweede treffer

Pas in de 80e  min. viel de tweede Rijnstreekse treffer door Lucas Burggraaf: 2-4. Uit een van de spaarzame aanvallen bracht Kamerik toch weer de marge op drie: 2-5.

Bericht: Sportredactie BR6 / beeld: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu