Gepubliceerd 23 december 2022

De Regenboog haalt 1.056 euro op voor Maxima Medisch Centrum

De kinderen van De Regenboog hebben afgelopen woensdag een prachtige kerstmusical ‘Licht’ opgevoerd voor hun ouders. Tot tweemaal toe was kerkelijk centrum De Ark afgeladen vol. De kinderen van groep 1 tot en met 8 zongen heel beeldend en vol overgave de liederen en Anna, Maarten, Sophie, Thijs, Roan en de jarige Laila speelden samen met juf Tessa de hoofdrollen.

Om licht te laten schijnen in de wereld om ons heen heeft De Regenboog een actie voor Missie538 opgezet. Dit jaar zamelt Missie538 geld in voor een clean room in het Prinses Maxima Centrum. Ouders, kinderen en het team van De Regenboog dragen dit doel een warm hart toe, aangezien Sen uit groep 4 hier al meer dan een jaar onder behandeling is.

Zo wordt de musical ‘LICHT’ met de betekenis van Kerst en het laten schijnen van jouw licht in de wereld om je heen wel heel concreet. De actie heeft in het totaal € 1.056,55 opgebracht

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN