Gepubliceerd 23 december 2022

De Regenboog haalt 1.056 euro op voor Maxima Medisch Centrum

De kinderen van De Regenboog hebben afgelopen woensdag een prachtige kerstmusical ‘Licht’ opgevoerd voor hun ouders. Tot tweemaal toe was kerkelijk centrum De Ark afgeladen vol. De kinderen van groep 1 tot en met 8 zongen heel beeldend en vol overgave de liederen en Anna, Maarten, Sophie, Thijs, Roan en de jarige Laila speelden samen met juf Tessa de hoofdrollen.

Om licht te laten schijnen in de wereld om ons heen heeft De Regenboog een actie voor Missie538 opgezet. Dit jaar zamelt Missie538 geld in voor een clean room in het Prinses Maxima Centrum. Ouders, kinderen en het team van De Regenboog dragen dit doel een warm hart toe, aangezien Sen uit groep 4 hier al meer dan een jaar onder behandeling is.

Zo wordt de musical ‘LICHT’ met de betekenis van Kerst en het laten schijnen van jouw licht in de wereld om je heen wel heel concreet. De actie heeft in het totaal € 1.056,55 opgebracht

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN