23 december 2022

De Regenboog haalt 1.056 euro op voor Maxima Medisch Centrum

De kinderen van De Regenboog hebben afgelopen woensdag een prachtige kerstmusical ‘Licht’ opgevoerd voor hun ouders. Tot tweemaal toe was kerkelijk centrum De Ark afgeladen vol. De kinderen van groep 1 tot en met 8 zongen heel beeldend en vol overgave de liederen en Anna, Maarten, Sophie, Thijs, Roan en de jarige Laila speelden samen met juf Tessa de hoofdrollen.

Om licht te laten schijnen in de wereld om ons heen heeft De Regenboog een actie voor Missie538 opgezet. Dit jaar zamelt Missie538 geld in voor een clean room in het Prinses Maxima Centrum. Ouders, kinderen en het team van De Regenboog dragen dit doel een warm hart toe, aangezien Sen uit groep 4 hier al meer dan een jaar onder behandeling is.

Zo wordt de musical ‘LICHT’ met de betekenis van Kerst en het laten schijnen van jouw licht in de wereld om je heen wel heel concreet. De actie heeft in het totaal € 1.056,55 opgebracht

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu