Gepubliceerd 9 september 2023

De Regenboog geniet van Magic Traffic Show

In 2022 heeft basisschool De Regenboog de ‘schoolbrengweek’ gewonnen. In die week gingen de meeste kinderen lopend of met de fiets naar school en werden ze niet gebracht met de auto. De hoofdprijs was een voorstelling van The Magic Traffic Show met doldwaze goocheltrucs en allerlei weetjes over verkeer. Vorige week vrijdag is die voorstelling gegeven.

Het was vrijdag de grappigste verkeersles ooit! De gymzaal volledig ingericht als verkeersplein, compleet met zebrapad, belijning, een écht verkeerslicht en magische verkeersborden. Van 11 tot 15 september 2023 staat de eerst volgende Schoolbrengweek gepland.

Tekst Anneke Bekker
Bron: Persbericht

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN