Gepubliceerd 30 maart 2024

De Maandag Middag Show

Op maandag 1 april (dit is geen grap) begint officieel “De Maandag Middag Show” op BR6. De (Zaterdag Ochtend Show) Wekkerdienst verhuist naar de maandagmiddag en heeft een nieuwe naam.

Het programma op BR6 radio van 12.00 tot 14.00 met Arjen Buikhuizen is een radioshow met de beste top 40 muziek van de jaren 80 tot heden. Het gaat de nieuwste (uitgebrachte) muziek van internationale hitlijsten draaien.

Ook brengt het informatie over de radioprogramma’s die te beluisteren zijn en over tv-programma’s die op maandag draaien. Tevens gaat het informatie geven over wat er te doen is die week in de regio (Groene Hart) en eventueel ook daarbuiten.

Verder is er het item: ‘De Buik Spreekt’. Hierin wordt het nieuws van de afgelopen week (opmerkelijk, iets om verder op in te gaan, over na te denken) de kritische “footnote” van de presentator en/of luisteraar. 
Men kan meepraten via whatsapp: 06-19594625
Tekst: Bianca Verzijl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

De ochtend begint zonnig. Even later drijft er ook bewolking over. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 6°C.

In de middag een afwisseling van wolken en opklaringen. De matige wind kiest voor de westhoek. De thermometer geeft 10°C aan. In de avond valt er regen.

In de nacht klaart het op. De minimumtemperatuur is 4°C.

Woensdag wisselend bewolkt en opklaringen maar er vallen ook enkele buien. De wind is noordwest en de temperatuur 10°C. 

Foto: Jose van den Helder Zonnige momenten

 

MEEST BEKEKEN