Gepubliceerd 30 maart 2024

De Maandag Middag Show

Op maandag 1 april (dit is geen grap) begint officieel “De Maandag Middag Show” op BR6. De (Zaterdag Ochtend Show) Wekkerdienst verhuist naar de maandagmiddag en heeft een nieuwe naam.

Het programma op BR6 radio van 12.00 tot 14.00 met Arjen Buikhuizen is een radioshow met de beste top 40 muziek van de jaren 80 tot heden. Het gaat de nieuwste (uitgebrachte) muziek van internationale hitlijsten draaien.

Ook brengt het informatie over de radioprogramma’s die te beluisteren zijn en over tv-programma’s die op maandag draaien. Tevens gaat het informatie geven over wat er te doen is die week in de regio (Groene Hart) en eventueel ook daarbuiten.

Verder is er het item: ‘De Buik Spreekt’. Hierin wordt het nieuws van de afgelopen week (opmerkelijk, iets om verder op in te gaan, over na te denken) de kritische “footnote” van de presentator en/of luisteraar. 
Men kan meepraten via whatsapp: 06-19594625
Tekst: Bianca Verzijl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN