Gepubliceerd 31 mei 2024

De gemeentelijke energiecoach biedt uitkomst

De energiecoaches van gemeente Bodegraven-Reeuwijk geven gratis advies over het verduurzamen van een woning. Veel inwoners hebben nog steeds vragen over wat nu de beste manier is voor het verduurzamen van hun woning.

De coaches weten alles van energiebesparing en verduurzaming af. Ze zijn professioneel opgeleid en onafhankelijk. Ze nemen geïnteresseerden stap voor stap mee in een plan om een huis te verduurzamen. Daarvoor maken ze een rapportage op basis van de kenmerken van het object. . Ook zijn ze getraind om met een warmtecamera ‘warmtelekken’ in een huis te ontdekken en oplossingen aan te bieden.

Meer informatie op bodegraven-reeuwijk.nl/energiecoach of scan de QR-code.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN