Gepubliceerd 29 maart 2024

De Fuut akkoord met overname buitenbad De Kuil

Achter de schermen is er de afgelopen wintermaanden gewerkt aan de overname van het buitenbad van De Kuil door De Fuut. Het succes van de 9 jaren waarin De Fuut geheel door vrijwilligers wordt gerund geeft vertrouwen én het 50-jarig bestaan van De Fuut maakt dit extra bijzonder.

Maandag zal de overeenkomst feestelijk worden ondertekend. De jubileumvlag hangt al. De gemeente reageerde enthousiast op het voornemen. Op 30 april gaan net als in Reeuwijk ook in Bodegraven de poorten open. De stichting is er van overtuigd voldoende Bodegravers te motiveren om van hun buitenbad net zo’n succes te maken als in Reeuwijk.

Tekst: Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

In de ochtend drijft er bewolking en ontstaan er ook enkele opklaringen. De zwakke wind is noordoost. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag wisselen wolken en zonnige perioden elkaar af. De matige wind waait uit het noordoosten. De temperatuur is 10°C.

De nacht verloopt helder waardij het een graadje vriest.

Dinsdag wolken en opklaringen. In de middag trekt de hemel dicht en gaat er in de avond regen vallen. Het kwik komt niet verder dan 10°C. 

Foto: Nathalie de Winter Morgenrood

 

MEEST BEKEKEN