Gepubliceerd 29 maart 2024

De Fuut akkoord met overname buitenbad De Kuil

Achter de schermen is er de afgelopen wintermaanden gewerkt aan de overname van het buitenbad van De Kuil door De Fuut. Het succes van de 9 jaren waarin De Fuut geheel door vrijwilligers wordt gerund geeft vertrouwen én het 50-jarig bestaan van De Fuut maakt dit extra bijzonder.

Maandag zal de overeenkomst feestelijk worden ondertekend. De jubileumvlag hangt al. De gemeente reageerde enthousiast op het voornemen. Op 30 april gaan net als in Reeuwijk ook in Bodegraven de poorten open. De stichting is er van overtuigd voldoende Bodegravers te motiveren om van hun buitenbad net zo’n succes te maken als in Reeuwijk.

Tekst: Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN