Gepubliceerd 14 mei 2021

Damesteam Holland karpervissen komt naar Bodegraven

Het damesteam Holland karpervissen komt naar Bodegraven. Van zaterdag 22 mei tot maandag 24 mei bereidt het team van 8 dames zich voor op het aankomende wereldkampioenschap. De Bodegravense Hengelsport Vereniging stelt de dames in de gelegenheid om gebruik te maken van het water aan de Groote Wetering (BHSV). De training begint op zaterdag 22 mei 2021 om 15.00 uur en eindigt op maandag 24 mei 2021 om 12.00 uur.

De in Alphen aan den Rijn woonachtige Romy Mulder maakt onderdeel uit van het damesteam. Als lid van BHSV is het voor haar extra speciaal om met haar collega’s in Bodegraafse wateren te vissen. “In deze tijd met het Coronavirus en het wereldkampioenschap karpervissen voor de boeg hebben we als team behoorlijk wat uitdagingen. Gezamenlijke trainingen hebben nog nauwelijks plaatsgevonden, maar gelukkig mochten en konden we in Nederland wel blijven vissen én nu dus ook in Bodegraven,” aldus de trotse Romy Mulder. Ze ziet graag meer dames vissen langs de waterkant en begeleidt zelf ook jeugdleden.

• Romy Mulder, lid van BHSV en damesteam Holland karpervissen.

Verschillende vaardigheden en technieken 

Tijdens deze trainingen verbeteren de dames verschillende vaardigheden en technieken, zoals het afstand gooien, het precisie gooien en de duurtraining daarin, door binnen afzienbare tijd een hele emmer leeg te spomben (bal met voer). En natuurlijk ook te werken aan het teamgevoel.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in het karpervissen door het damesteam Holland? Dan ben je van harte welkom om in het Pinksterweekend van 22 mei tot en met 24 mei 2021 te komen kijken en kennis te maken met de dames aan het prachtige water van de BHSV. “Wij willen graag dat er nog meer dames ons aan de waterkant komen versterken.”

Kijk ook eens op www.bhsv.nl voor meer informatie over de trainingen en het wereldkampioenschap karpervissen of stuur een mail naar bhsv.info@gmail.com.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN