16 januari 2023

CVC Reeuwijk wint oefenduel met RCV 33

Voordat 21 januari de competitie weer een vervolg krijgt, kwamen CVC Reeuwijk en RVC’33 nog tegen elkaar uit in een oefenwedstrijd tijdens een trainingsweekend in Noord-Brabant. Op het complex van RKVV JEKA in Bavel boekte CVC Reeuwijk een overtuigende 6-1 zege.

● Onder zeer slechte weersomstandigheden de ‘Bruggers’ tegen de ‘Dorpers’ uit Reeuwijk op een Brabants veld tegen elkaar ter voorbereiding op het vervolg van de competitie. (Foto: CVC Reeuwijk)

In de 1e helft bracht Rens Mathot, die weer terug is na een langdurige blessure, uit een strafschop RVC’33 eerst nog op een 0-1 voorsprong. Daarvoor had Norbert van Keulen CVC al aan de leiding kunnen brengen, maar hij mikte de bal op de paal nadat hij al langs de doelman was. Met een beetje hulp van de wind draaide Stephan Wahl via een vrije schop toch nog voor rust de 1-1 in de touwen.

Naar grote zege

In de 2e helft nam CVC afstand. Daar zorgde vooral Joep van Keulen voor, die liet zien scherp voor de goal te zijn. Eerst bediende hij zijn broer Norbert voor de 2-1 na een mooie actie langs de zijlijn en later trof hij nog 4x het net voor CVC: 6-1. Door de zege tankte CVC weer wat zelfvertrouwen voor de rest van de competitie en kon RVC’33 weer beschikken over Rens Mathot.

Flink aan de bak

CVC Reeuwijk en RVC’33 moeten voor de rest van de competitie nog flink in de bus blazen om zich uit de gevarenzone te werken. CVC Reeuwijk staat 13e en voorlaatste in 3C met 9 uit 11. De achterstand op de nummer 8 om zich veilig te spelen is al opgelopen tot 6 punten.

RVC’33 staat 9e met 13 uit 11 en staat er dan wel beter voor, maar de 9e plek is nog niet voldoende om uit de gevarenzone te blijven.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu