Gepubliceerd 16 januari 2023

CVC Reeuwijk wint oefenduel met RCV 33

Voordat 21 januari de competitie weer een vervolg krijgt, kwamen CVC Reeuwijk en RVC’33 nog tegen elkaar uit in een oefenwedstrijd tijdens een trainingsweekend in Noord-Brabant. Op het complex van RKVV JEKA in Bavel boekte CVC Reeuwijk een overtuigende 6-1 zege.

● Onder zeer slechte weersomstandigheden de ‘Bruggers’ tegen de ‘Dorpers’ uit Reeuwijk op een Brabants veld tegen elkaar ter voorbereiding op het vervolg van de competitie. (Foto: CVC Reeuwijk)

In de 1e helft bracht Rens Mathot, die weer terug is na een langdurige blessure, uit een strafschop RVC’33 eerst nog op een 0-1 voorsprong. Daarvoor had Norbert van Keulen CVC al aan de leiding kunnen brengen, maar hij mikte de bal op de paal nadat hij al langs de doelman was. Met een beetje hulp van de wind draaide Stephan Wahl via een vrije schop toch nog voor rust de 1-1 in de touwen.

Naar grote zege

In de 2e helft nam CVC afstand. Daar zorgde vooral Joep van Keulen voor, die liet zien scherp voor de goal te zijn. Eerst bediende hij zijn broer Norbert voor de 2-1 na een mooie actie langs de zijlijn en later trof hij nog 4x het net voor CVC: 6-1. Door de zege tankte CVC weer wat zelfvertrouwen voor de rest van de competitie en kon RVC’33 weer beschikken over Rens Mathot.

Flink aan de bak

CVC Reeuwijk en RVC’33 moeten voor de rest van de competitie nog flink in de bus blazen om zich uit de gevarenzone te werken. CVC Reeuwijk staat 13e en voorlaatste in 3C met 9 uit 11. De achterstand op de nummer 8 om zich veilig te spelen is al opgelopen tot 6 punten.

RVC’33 staat 9e met 13 uit 11 en staat er dan wel beter voor, maar de 9e plek is nog niet voldoende om uit de gevarenzone te blijven.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN