28 november 2022

CVC Reeuwijk wint belangrijk duel van VVOR

Afgelopen zaterdag stond er een belangrijk duel op de agenda voor CVC Reeuwijk tegen VVOR. Beide teams hebben de punten hard nodig om aansluiting te houden met de middenmoot. Door veel blessures aan de kant van CVC Reeuwijk zagen we weer een oudgediende terug in de linies van CVC, namelijk keeper Rob Verwaal.

● Door blessures werd Rob Verwaal weer als keeper voor CVC van stal gehaald.

Het was prachtig weer op het Sportcomplex de Groene Zoom en het beloofde dan ook een mooie wedstrijd te worden. De wedstrijd ging fel van start want beide teams waren getergd om het eerste doelpunt te maken.

Het waren de mannen uit Reeuwijk die het eerste doelpunt maakten. Door een mooie voorzet van Rick Hammer hoog binnen de 16 meter kon Norbert van Keulen de bal vakkundig inkoppen: 1-0.

In de tweede helft ging het spel gelijk op. VVOR was sterk uit de kleedkamer gekomen en was op zoek naar de gelijkmaker echter het was CVC Reeuwijk dat de 2-0 maakte door een goed uitgespeelde aanval. Een lange bal naar voren van Aksel Koopman op Rick Hammer die vervolgens de bal zakelijk afspeelde aan Kay Garretsen die de 2-0 voor zijn rekening nam met een prachtig schot.

● Stephan Wahl voor CVC Reeuwijk aan de bal tegen VVOR.

Aansluitingstreffer

Na de 2-0 ging VVOR veel aanvallender spelen door een extra aanvaller binnen de lijnen te brengen. Door goed en betrouwbaar keeperswerk van Rob Verwaal bleef de 2-1 lang uit. Echter door een bal in de kluts voor het doel van CVC kon VVOR toch de 2-1 op het scorebord brengen.

Verlossende 3e treffer

Het was weer een wedstrijd en de spanning nam toe. Tot de minuut 80e min. was het hard werken voor CVC Reeuwijk om de overwinning over de streep te trekken. Invaller Houssni Kalai maakte de verlossende treffer voor de Reeuwijkers met een prachtig doelpunt in de verre hoek: 3-1.

CVC Reeuwijk speelt a.s. zaterdag uit bij SEP in Delft. De wedstrijd begint om 13.30 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu