CVC Reeuwijk walst over DUNO

CVC Reeuwijk heeft zich geplaatst voor de volgende bekerronde. De Reeuwijkers walsten afgelopen zaterdag als een razende storm over DUNO 10-1.

Nog gelijkwaardig

Niets leek er op dat CVC Reeuwijk in de 2e helft zo zou uitpakken. In de 1e helft kwam CVC weliswaar met 2-0 aan de leiding door een vrije schop van Aksel Koopman en een simpele intikker van Lion v.d. Velde, maar toen was er nog sprake van een gelijkopgaande wedstrijd met DUNO. Dat ook nog voor rust via een benutte strafschop aansluiting vond: 2-1.

• Aksel Koopman zette CVC Reeuwijk op een 1-0 voorsprong.

Razende storm

In de 2e helft veranderde dat drastisch. Lion v.d. Velde scoorde al snel de 3-1. Met een vlagsignaal probeerde de assistent-scheidsrechter van DUNO dat nog te verhinderen, maar de goedleidende scheidsrechter Angelo Hogendoorn uit Driebruggen ging daar niet in mee. Vanaf dat moment ontketende CVC een razende storm. Het ene doelpunt na het andere doelpunt vloog erin. Het scorebord raakte overbelast. CVC kende geen genade voor de Haagse derdeklasser. Wel bij scheidsrechter Hogendoorn die twee minuten voor tijd de Hagenaren met het eindsignaal uit hun lijdensweg verloste, maar toen had CVC DUNO al in de dubbele cijfers gedrukt: 10-1. Qua doelpunten waren Lion v.d. Velde en Norbert van Keulen met 3 treffers en Bryan de Bruin met 2 de grootste veelvraten. En passant pakte alleskunner Thomas van Dijk er ook nog eentje bij.

• Lion v.d. Velde ‘raast’ langs z’n tegenstanders. Ook zijn honger naar doelpunten was niet te stillen.

RADIOVERSLAG:

CVC Reeuwijk-DUNO 1e helft (verslag André van Egdom)
CVC Reeuwijk-DUNO 2e helft (verslag André van Egdom)

• Bericht: André van Egdom

0 Shares
Sluit Menu