Gepubliceerd 28 mei 2023

CVC Reeuwijk voorkomt op de valreep directe degradatie

Het paste onverwacht allemaal nog precies voor CVC Reeuwijk. Door een knappe 4-6 overwinning bij LMO en de 3-1 nederlaag van VVOR schoof CVC door naar een nacompetitieplaats. Doorslaggevend was het aantal meer gescoorde doelpunten door de Reeuwijkers. Het zal nu voor een herkansing a.s. zaterdag eerst thuis moeten afrekenen met Perkouw.

● Rick Hammer: twee treffers tegen LMO. (Archieffoto)

Overlevingsdrang

Overlevingsdrang bracht CVC nog boven de degradatiestreep. Tegen LMO pakte CVC de allerlaatste dunne strohalm om directe degradatie te voorkomen. In Rotterdam ontspon zich een doelpuntrijke wedstrijd. Rick Hammer zette CVC in de 10e min. op een 0-1 voorsprong. En na de 1-1 door de thuisclub bracht Joep van Keulen met de 1-2 en 1-3 CVC weer aan de leiding. In de 42e min. viel zelfs de 1-4 door Fred Plomp.

Nog even spannend

Ook in de 2e helft bleef CVC aan de goede kant van de score. Na twee Rotterdamse treffers (3-4) werd het eerst nog wel spannend. Echter in de slotfase loodsten Joep van Keulen en Rick Hammer een hardwerkend CVC naar een spectaculaire 4-6 overwinning.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN