17 februari 2021

CVC Reeuwijk verlengt contract met MHD Keepersschool

Adriaan Koppe (Jeugdvoorzitter CVC), Jan Edelman (Senioren zaken CVC) en keeperstrainer Mohamed El Amraoui bekrachtigen de overeenkomst die CVC Reeuwijk met MHD Keepersschool is aangegaan. Dat betekent dat Mo een jaar langer actief blijft als trainer van de CVC keepers en als hoofdkeeperstrainer voor de CVC-selectie.

● Mohamed El Amraoui (l) en Adriaan Koppe verlengen contract.

Verdere uitwerking ontwikkeling keepers

Mo is al sinds 2019 actief bij CVC Reeuwijk en doet het uitstekend binnen de staf van de selectie. Ook de jeugdkeepers zijn erg blij met Mo als keeperstrainer. Zijn plezier, gedrevenheid en expertise zorgt voor veel enthousiasme bij de keepers. Met de verlening van de samenwerking kan de ingeslagen weg, waardoor de keepers zich ontwikkelen, nog verder worden uitgewerkt binnen CVC Reeuwijk. Naast een goede begeleiding en trainingen verzorgt MHD Keeperschool ook speciale masterclasses voor alle keepers bij CVC Reeuwijk maar ook voor keepers uit de regio. Op die manier delen we de ervaring en het enthousiasme voor het keepersvak.

Voor CVC is de samenwerking met MHD Keepersschool een hele mooie stap voorwaarts en past binnen het nieuwe opleidingsbeleid van de club voor zowel de jeugd als het selectie elftal.

Kennis maken met CVC Reeuwijk en MHD Keeperschool?

Het is een goed idee om eens langs te komen bij CVC Reeuwijk op wedstrijddagen of om geheel vrijblijvend een training mee te maken. Aanmelden voor een proeftraining kan vrijblijvend via info@cvcreeuwijk.nl.

Wil je meer informatie over de MHD Keeperschool, kun je vrijblijvend contact opnemen via info@mhdkeepersschool.nl

Volg CVC verder op Facebook (@CVCReeuwijk) of Instagram (@CVCReeuwijk.nl).

0 Shares
Sluit Menu