Gepubliceerd 13 maart 2023

CVC Reeuwijk pakt punt in doelpuntrijk duel

Aan doelpunten geen gebrek bij FC Maense tegen CVC Reeuwijk. Het werden er maar liefst 8 en ook nog gelijk verdeeld: 4-4. Daarmee pakte CVC Reeuwijk als hekkensluiter in 3C weer eens na lange tijd een punt.

● Mark Veerman: Toch nog de 4-4 voor CVC Reeuwijk. (Archieffoto)

Als zo vaak

In 1e instantie leek het voor CVC Reeuwijk weer te gaan als zo vaak. Achter de feiten aanlopen, want FC Maense nam al snel een 1-0 voorsprong. Na ruim een half uur had Sven de Jong toch de 1-1 te pakken. Echter net voor rust stond de thuisclub weer aan de leiding: 2-1.

Terug in de wedstrijd

Fred Plomp bracht CVC met de 2-2 helemaal terug in de wedstrijd. En met de 2-3 had CVC door Kevin v.d. Heuvel zelfs uitzicht op een driepunter. Nadien herstelde FC Maense zich weer en kwam terug tot 3-3. En benutten de Rotterdammers ook nog een strafschop: 4-3. CVC leek weer aan het kortste eind te trekken. Maar verdediger Mark Veerman sleepte met de 4-4 toch nog een punt uit het vuur voor CVC Reeuwijk.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN