13 maart 2023

CVC Reeuwijk pakt punt in doelpuntrijk duel

Aan doelpunten geen gebrek bij FC Maense tegen CVC Reeuwijk. Het werden er maar liefst 8 en ook nog gelijk verdeeld: 4-4. Daarmee pakte CVC Reeuwijk als hekkensluiter in 3C weer eens na lange tijd een punt.

● Mark Veerman: Toch nog de 4-4 voor CVC Reeuwijk. (Archieffoto)

Als zo vaak

In 1e instantie leek het voor CVC Reeuwijk weer te gaan als zo vaak. Achter de feiten aanlopen, want FC Maense nam al snel een 1-0 voorsprong. Na ruim een half uur had Sven de Jong toch de 1-1 te pakken. Echter net voor rust stond de thuisclub weer aan de leiding: 2-1.

Terug in de wedstrijd

Fred Plomp bracht CVC met de 2-2 helemaal terug in de wedstrijd. En met de 2-3 had CVC door Kevin v.d. Heuvel zelfs uitzicht op een driepunter. Nadien herstelde FC Maense zich weer en kwam terug tot 3-3. En benutten de Rotterdammers ook nog een strafschop: 4-3. CVC leek weer aan het kortste eind te trekken. Maar verdediger Mark Veerman sleepte met de 4-4 toch nog een punt uit het vuur voor CVC Reeuwijk.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu