Gepubliceerd 13 maart 2023

CVC Reeuwijk pakt punt in doelpuntrijk duel

Aan doelpunten geen gebrek bij FC Maense tegen CVC Reeuwijk. Het werden er maar liefst 8 en ook nog gelijk verdeeld: 4-4. Daarmee pakte CVC Reeuwijk als hekkensluiter in 3C weer eens na lange tijd een punt.

● Mark Veerman: Toch nog de 4-4 voor CVC Reeuwijk. (Archieffoto)

Als zo vaak

In 1e instantie leek het voor CVC Reeuwijk weer te gaan als zo vaak. Achter de feiten aanlopen, want FC Maense nam al snel een 1-0 voorsprong. Na ruim een half uur had Sven de Jong toch de 1-1 te pakken. Echter net voor rust stond de thuisclub weer aan de leiding: 2-1.

Terug in de wedstrijd

Fred Plomp bracht CVC met de 2-2 helemaal terug in de wedstrijd. En met de 2-3 had CVC door Kevin v.d. Heuvel zelfs uitzicht op een driepunter. Nadien herstelde FC Maense zich weer en kwam terug tot 3-3. En benutten de Rotterdammers ook nog een strafschop: 4-3. CVC leek weer aan het kortste eind te trekken. Maar verdediger Mark Veerman sleepte met de 4-4 toch nog een punt uit het vuur voor CVC Reeuwijk.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN