Gepubliceerd 11 februari 2024

CVC Reeuwijk overtreft zichzelf tegen runner-up Bergambacht

Niet veel CVC-supporters zouden verwacht hebben dat hun ploeg afgelopen zaterdag Bergambacht nog zou kunnen vloeren. CVC Reeuwijk overtrof dan ook zichzelf met een 4-2 zege over de op dat moment nummer 2 in de 4e Klasse B.

● Ook Fred Plomp had met de 3-1 een aandeel in de verrassende zege van CVC Reeuwijk. (Archieffoto)

Eerst op achterstand

CVC Reeuwijk kwam in de 6e min. eerst nog op achterstand door een doelpunt van Max Bakker: 0-1. Van een stunt in de maak was toen nog geen sprake. Dat veranderde toen Robin Slinger 3 minuten later bij een hoekschop voor de 1-1 zorgde. Lange tijd bleef die stand op het scorebord.

CVC laat zich gelden

In de 2e helft liet CVC Reeuwijk zich vanaf de 70e minuut gelden. Youri Kalmeijer poeierde vanaf 20 meter afstand de 2-1 binnen en begon een stunt gestalte te krijgen. En als Fred Plomp profiteert van een door de keeper weggegeven rebound die de vrije trap van Youri Kalmeijer niet onder controle kreeg, stond ineens de 3-1 op het scorebord.

Nog mooier

Het werd in de 88e min. nog mooier toen Arend van de Blom de 4-1 produceerde. Dieper in de slotfase benutte Bergambacht nog wel een strafschop voor de 4-2, maar het bracht de onverwachte overwinning van CVC niet meer in gevaar. Zodoende verdween Bergambacht met de staart tussen de benen richting kleedkamer.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN