Gepubliceerd 4 juni 2023

CVC Reeuwijk neemt 1e horde nacompetitie

CVC Reeuwijk heeft de 2e ronde in de nacompetitie voor lijfsbehoud in de 3e klas bereikt. De Reeuwijkers versloegen periodekampioen Perkouw uit de 4e Klasse B met 4-1. De ruime winst zag er na de 1e helft nog niet naar uit, want Perkouw kwam op slag van rust op een 0-1 voorsprong.

● Fred Plomp: Twee treffers tegen Perkouw (Archieffoto)

Veel betere 2e helft

In de 2e helft liet CVC de wedstrijd kantelen. Fred Plomp bracht CVC met twee treffers aan de leiding: 2-1. Perkouw verloor de greep op de wedstrijd. In de slotfase brachten Kay Garretsen en Norbert van Keulen zelfs de 4-1 eindstand op het scorebord.

Volgende tegenstander

A.s. zaterdag 10 juni krijgt CVC Reeuwijk in de 2e ronde van de nacompetitie te maken met SV Oegstgeest, de nummer 9 van de 3e Klasse A. Voor CVC wordt dat een uitwedstrijd. Mocht CVC deze wedstrijd ook tot een goed einde brengen, dan speelt het op 17 juni een finalewedstrijd op neutraal terrein tegen de winnaar van BSC’68 – Meerburg.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN