Gepubliceerd 4 juni 2023

CVC Reeuwijk neemt 1e horde nacompetitie

CVC Reeuwijk heeft de 2e ronde in de nacompetitie voor lijfsbehoud in de 3e klas bereikt. De Reeuwijkers versloegen periodekampioen Perkouw uit de 4e Klasse B met 4-1. De ruime winst zag er na de 1e helft nog niet naar uit, want Perkouw kwam op slag van rust op een 0-1 voorsprong.

● Fred Plomp: Twee treffers tegen Perkouw (Archieffoto)

Veel betere 2e helft

In de 2e helft liet CVC de wedstrijd kantelen. Fred Plomp bracht CVC met twee treffers aan de leiding: 2-1. Perkouw verloor de greep op de wedstrijd. In de slotfase brachten Kay Garretsen en Norbert van Keulen zelfs de 4-1 eindstand op het scorebord.

Volgende tegenstander

A.s. zaterdag 10 juni krijgt CVC Reeuwijk in de 2e ronde van de nacompetitie te maken met SV Oegstgeest, de nummer 9 van de 3e Klasse A. Voor CVC wordt dat een uitwedstrijd. Mocht CVC deze wedstrijd ook tot een goed einde brengen, dan speelt het op 17 juni een finalewedstrijd op neutraal terrein tegen de winnaar van BSC’68 – Meerburg.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, buien  en opkaringen

In de ochtend van alles wat, wolken, opklaringen en enkele buien. De matige wind is noordwest tot noord. De temperatuur is 8*C.

In de middag meer bewolking een bui en ook opklaringen. De matige wind waait uit noordwest tot noord. Het kwik komt niet veel verder dan 10*C. 

Foto: Karin broekhuysen

 

De nacht verloopt vrij helder waarbij het afkoelt naar 4*C.

Zondag een mix van wolken en brede opklaringen. De wind is noordoost. Met 12*C is het iets zachter.

 

MEEST BEKEKEN