Gepubliceerd 26 maart 2023

CVC Reeuwijk naar 4e competitiezege

CVC Reeuwijk pakte na lange tijd weer eens driepunter. In Rotterdam versloegen de Reeuwijkers Charlois met 1-2. En daarmee mogen ze nog hopen op een plek bij de herkansers in de kelder van de 3e Klasse C. Sinds 26 november van het vorig jaar wist CVC niet meer te winnen. Daar kwam afgelopen zaterdag dus een einde aan.

● Kevin v.d. Heuvel scoorde de 0-1 voor CVC. (Archieffoto)

CVC  kwam kort voor rust in de 42e min. aan de leiding door Kevin v.d. Heuvel: 0-1. In de 2e helft viel in de 77e min. toch weer de gelijkmaker: 1-1. Aksel Koopman, die weer terug was na een schorsing, bezorgde in de 88e CVC alsnog de 4e zege  van het seizoen. CVC klom daarmee van de 14e naar de 13e plek in 3C.

Bericht: Sportredactie BR6

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN