26 maart 2023

CVC Reeuwijk naar 4e competitiezege

CVC Reeuwijk pakte na lange tijd weer eens driepunter. In Rotterdam versloegen de Reeuwijkers Charlois met 1-2. En daarmee mogen ze nog hopen op een plek bij de herkansers in de kelder van de 3e Klasse C. Sinds 26 november van het vorig jaar wist CVC niet meer te winnen. Daar kwam afgelopen zaterdag dus een einde aan.

● Kevin v.d. Heuvel scoorde de 0-1 voor CVC. (Archieffoto)

CVC  kwam kort voor rust in de 42e min. aan de leiding door Kevin v.d. Heuvel: 0-1. In de 2e helft viel in de 77e min. toch weer de gelijkmaker: 1-1. Aksel Koopman, die weer terug was na een schorsing, bezorgde in de 88e CVC alsnog de 4e zege  van het seizoen. CVC klom daarmee van de 14e naar de 13e plek in 3C.

Bericht: Sportredactie BR6

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu