11 juli 2021

CVC Reeuwijk na rust naast DONK: 1-1

CVC Reeuwijk kwam afgelopen zaterdag na wedstrijden tegen HVV DSK (3-1) en Berkel (3-3) opnieuw binnen de lijnen voor een oefenwedstrijd. Dit keer waren de Reeuwijkers op bezoek bij het Goudse DONK.

Betere ploeg

Bij CVC Reeuwijk maakte Mark Veerman z’n eerste speelminuten. De van Jodan Boys overgekomen centrale verdediger had pech toen al in de 7e minuut – door een misverstand in de CVC-defensie – DONK een 1-0 voorsprong in de schoot werd geworpen. DONK was in de verdere 1e helft de betere ploeg. Behoudens een schot boven op de bovenlat wist CVC niet veel af te dwingen. Daarentegen had DONK in het laatste kwartier voor rust nog twee enorme kansen voor een grotere voorsprong.

• Mark Veerman probeert de bal te onderscheppen. Hij maakte z’n eerste speelminuten in CVC Reeuwijk.

In evenwicht

In de 2e helft toch een ander verhaal. CVC bracht de wedstrijd in evenwicht. Niet alleen qua spelbeeld maar ook in de score. In de 47e minuut bracht Kay Garretsen de 1-1 op het scorebord. De A-junior bij CVC – met nog een DONK-verdediger in z’n buurt –  wist DONK-keeper Bas v.d. Eem knap te passeren. Daarna gingen beide ploegen nog wel voor de winst, maar daarbij bleef de wedstrijd in evenwicht en wisten beide ploegen niet meer te scoren.

• Kay Garretsen (rood shirt) passeert DONK-keeper Bas v.d. Eem voor de 1-1.

Nog niet compleet

Tegen DONK was CVC ook nog niet compleet. Zo ontbraken nog steeds o.a. Lion v.d. Velde, Errol Vleggeert, Bryan de Bruin, Pascal Hellingerwerf en Jetro Bevers. Bovendien bleef Lorenzo Stolwijk uit voorzorg ook nog aan de kant.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares
Sluit Menu