Gepubliceerd 11 september 2022

CVC Reeuwijk in 2e helft nog ruim langs Haastrecht (+ radioverslag)

CVC Reeuwijk heeft tegen Haastrecht wat zelfvertrouwen kunnen bijtanken. De Reeuwijkers gingen na een mindere 1e helft (1-1) in de 2e helft nog ruim langs de kampioen van de 4e klasse C: 4-1.

● Thijmen van Sprang (2) kopt de bal weg. Hij kreeg weer een basisplaats in CVC 1.

Goede start

CVC Reeuwijk kwam goed uit de startblokken. In de 4e min. lanceerde Stephan Wahl met een fijne lange pass Kay Garretsen, die op zijn beurt Haastrecht-goalie Lucas Reichard het nakijken gaf: 1-0. Daarna groeide Haastrecht, dat als kampioen van de 4e klasse C ook z’n intrede gaat doen in de 3e klas, in de wedstrijd. Het werd sterker dan de thuisclub. In de 16e min. leidde dat uit een hoekschop tot de 1-1. De 1-2 voor Haastrecht nog voor rust lag vervolgens op de loer. Die kwam echter niet.

● Rick Hammer probeert de bal te controleren.

Ander CVC

In de 2e helft was een ander CVC te zien. Haastrecht zakte terug, was het betere spel uit de 1e helft kwijt. Robin de Hey bracht CVC in de 51e min. weer aan de leiding: 2-1. Vanaf dat moment kreeg CVC de regie van de wedstrijd volledig in handen. Zeker toen Aksel Koopman en Thomas van Dijk het veld betraden. In de 68e min. scoorde Kay Garretsen de 3-1. En daarmee leek de wedstrijd al beslist. Dat was zeker het geval toen Aksel Koopman ook nog een doelpuntje meepikte: 4-1. Bij CVC stond de van VVSB overgekomen Rick v.d. Mast onder de lat. Hij maakte een betrouwbare indruk.

Radioverslag:

CVC Reeuwijk – Haastrecht 1e helft (verslaggever André van Egdom)
CVC Reeuwijk – Haastrecht 2e helft (verslaggever André van Egdom)

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend ontstaan er misbanken, trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat een zwakke zuidwestenwind bij een temperatuur van 19*C.

In de middag en avond zonnige perioden maar ook sluierbewolking. De zwakke wind wordt zuid. Het kwik loopt op naar 23 a 24*C.

In de nacht brede opklaringen maar later meer bewolking. Het is met 17*C als minimum een zachte nacht.

Dinsdag in de ochtend bewolkt en valt er wat regen. De matige wind is noordwest en de temperatuur 17*C.

In de middag brede opklaringen maar ook kans op een bui. De thermometer geeft 17*C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

MEEST BEKEKEN