Gepubliceerd 4 februari 2024

CVC Reeuwijk houdt één helft stand tegen Be Fair

Ook tegen Be Fair bleef CVC Reeuwijk met lege handen staan. Na een 0-0 ruststand konden de Reeuwijkers het in de 2e helft defensief niet meer voorlopen en bogen nog diep het hoofd voor middenmoter Be Fair: 0-4.

● Rick Hammer worstelt zich langs een tegenstander. Met CVC Reeuwijk beleefde hij een wedstrijd zonder perspectief.

Nog staande

Op een tenen lopend CVC – zonder Kay Garretsen, Ian v.d. Kooij en Lars Hagen door allerlei redenen –  hield zich in de 1e helft nog staande zonder tegendoelpunten. Be Fair eiste dan wel veel balbezit op, maar was slordig in de eindpass en verprutste de mogelijkheden voor een treffer nog voor rust. CVC dwong zelf in de eerste 45 minuten nauwelijks te noemen kansen af. Hoewel in de 11e min. Fred Plomp een schoenlengte te kort kwam voor de 1-0. Op slag van rust blesseerde CVC-goalie Rick Verbunt zich na een risicovolle ingreep, die zelfs tot een opstootje leidde. Verbunt kwam in de 2e helft niet meer terug. Lucas van Dijk werd zijn vervanger onder de lat.

● Lucas van Dijk werkt de bal weg. De CVC-goalie verving Rick Verbunt in de 2e helft onder de lat.

Uitgeblust

Be Fair stelde in de 2e helft al snel orde op zaken. In de 56e min. prikten de Waddinxveners de 0-1 op het scorebord. Daarmee had Be Fair het verzet van CVC al min of meer uitgeblust van een onder druk spelende CVC-defensie. De weg naar meerdere Waddinxveense treffers lag wagenwijd open. Die vielen dan ook in de 63e, 75e en 84e min. voor de 0-4 eindstand.

Weinig perspectief

CVC Reeuwijk staat nu vaster op degradatieplaats 13. Daar Linschoten opnieuw won, lijkt nacompetitieplek 12 – om eventueel de ‘meubelen’ nog te redden – CVC ook uit handen te glippen. Veel CVC-supporters houden al rekening met directe degradatie naar de 5e klas.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Buien en veel wind

In de ochtend trekt er veel bewolking over en valt er regen. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur is 5°C.

In de middag wisselend bewolkt en opklaringen. Later kans op een bui. De vrij krachtige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind in kracht af. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Zaterdag met name in de middag en avond regen. Bij een matige zuidwestenwind geeft de thermometer 8°C aan. 

Foto: Tonnie Buien

 

MEEST BEKEKEN