Gepubliceerd 5 mei 2024

CVC Reeuwijk gedegradeerd naar 5e klas

Afgelopen zaterdag incasseerde CVC Reeuwijk de 18e nederlaag van het seizoen. Tegen het Woerdense VEP gingen de Reeuwijk-Bruggers met 3-0 onderuit. Door de nederlaag is nu definitief het doek gevallen over CVC: het degradeert naar de 5e klas.

Vrije val

Na de generatie voetballers die CVC jarenlang in de 3e klas hielden, begon in het seizoen 2022-2023 het verval bij de Reeuwijkers door de degradatie naar de 4e klas. En nu dus opnieuw degradatie naar het laagste niveau in de A-categorie.

Opbouw

Trainer Leroy Vaes tekende in het voorjaar ondanks de magere resultaten toch een seizoen bij. Hij was al bezig om een nieuw team op te bouwen om het verloren terrein vanaf de 5e klas weer te herwinnen. Daarbij zal vooral de CVC-jeugd zich moeten ontwikkelen in het 1e elftal.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN