21 november 2021

CVC Reeuwijk en TAVV weten niet te scoren (+ radioverslag)

Doelkansen creëren, het was afgelopen zaterdagmiddag aan CVC Reeuwijk en TAVV niet besteed: 0-0. Door de puntendeling zijn beide ploegen verder achterop geraakt met koploper FC Oudewater, dat tegen Gouda (1-4) de 1e periodetitel veilig stelde.

• Errol Vleggeert in de aanval voor CVC Reeuwijk tegen TAVV.

Geen bruikbare bal

Een goede voorzet, een goede insteekpass oftewel een bruikbare bal. Het is waar CVC-spits Lion v.d. Velde van verstoken bleef in de 1e helft om zijn honger naar doelpunten te stillen. Het lichte overwicht in balbezit kwam daardoor bij CVC Reeuwijk voor rust niet tot uiting op het nieuwe scorebord.

• Robin de Hey wordt in de rug aangevallen.

Niet veel beter

In de 2e helft was het eigenlijk niet veel beter. Een schot van Bryan de Bruin net naast, een kans voor Kevin v.d. Heuvel en Lion v.d. Velde, dat was het wel zo’n beetje. Met nog het inbrengen van Norbert en Joep van Keulen probeerde CVC-trainer Boris van Es nog een klap op de wedstrijd te geven, maar ook dat gaf geen soelaas. CVC Reeuwijk kroop zelfs vijf minuten voor tijd nog door het oog van de naald, toen plots TAVV, dat vaak massaal terugzakte, een megakans vermorste. De winnende treffer voor de Ter Aarders zou ook niet terecht zijn geweest.

• Robin de Hey wordt in de rug aangevallen.
• Mark Veerman verleent eerste hulp bij z’n tegenstander.

RADIOVERSLAG:

CVC Reeuwijk-TAVV 1e helft (Verslag: André van Egdom)
CVC Reeuwijk-TAVV 2e helft (Verslag: André van Egdom)

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu