Gepubliceerd 4 juli 2021

CVC Reeuwijk en Berkel in oefenduel naar 3-3

Zaterdagmiddag 3 juli vervolgde CVC Reeuwijk de oefencampagne op eigen veld. Op sportpark Groene Zoom eindigde de wedstrijd tegen zaterdag 2e klasser CVV Berkel in 3-3.

Gretig

CVC Reeuwijk begon gretig aan de 1e helft en nam na ruim een half uur de leiding. Joep van Keulen joeg van de zijkant hoog en hard de bal in de touwen: 1-0. Berkel had niet veel tijd nodig de achterstand in te lopen. Na amper een minuut stond de 1-1 al weer op het scorebord. Vijf minuten later vond Berkel-keeper Visser bij het uitverdedigen de verkeerde ‘kleur’. Bryan de Bruin had weinig moeite van de fout te profiteren: 2-1. De voorsprong nam CVC weliswaar mee naar de 2e helft, maar die had nog wel groter mogen zijn. Zo liet Martijn Kok een enorme kans op de 3-1 onbenut.

• Een gevaarlijke situatie voor het doel van Berkel. Bryan de Bruin zoekt vanaf de doellijn een medespeler voor een intikker.

Grotere voorsprong

In de 2e helft probeerde Berkel weer langszij te komen. Het was echter CVC dat uitliep naar 3-1. Uit een afgeslagen hoekschop kwam de bal nog terecht bij Martijn Kok, die zich geen moment bedacht om hard uit te halen: 3-1. De overwinning liet CVC nadien toch nog uit handen glippen.

• De 3-1 voor CVC Reeuwijk in beeld. Martijn Kok, de maker van de treffer, staat net buiten de foto.

Leergeld

Halverwege 2e helft verving Lucas van Dijk routinier Wouter van Valen onder de lat. De jeugdkeeper betaalde leergeld toen hij te ver voor zijn doel stond en Berkel dat genadeloos afstrafte: 3-2. Kort daarop viel ook nog de 3-3. Daarna was het beste bij beide ploegen er wel zo’n beetje van af en werd er niet meer gescoord.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN