5 februari 2023

CVC Reeuwijk doet zichzelf te kort

CVC Reeuwijk blijft voorlopig nog rode lantaarndrager in de 3e klasse C. De Reeuwijkers incasseerden opnieuw een nederlaag, inmiddels de elfde van het seizoen. Soccer Boys zegevierde met 0-3 op Sportpark Groene Zoom in een wedstrijd waarin CVC zichzelf te kort deed. CVC creëerde genoeg kansen voor een beter resultaat.

● Fred Plomp glipt langs de Soccer Boys-verdediging.

Kansen genoeg

CVC creëerde goede kansen in de 1e helft. De eerste was voor Kevin v.d. Heuvel die SB-keeper Kevin de Kok even testte. Ook de kans van Fred Plomp, die op de rechterflank door de Bleiswijkse verdediging glipte, mocht er zijn. Hij mikte de bal net voor langs. Even later had ook een kopbal van Norbert van Keulen een beter lot verdient. En als zo vaak scoorde de tegenstander wel. In de 40e min. liep CVC in het mes van een counter: 0-1.

● Ian v.d. Kooij kopt de bal voor CVC Reeuwijk.

Man meer

In de 56e min. kwam Soccer Boys met een man minder te staan. Kent van Ruler vergreep zich net buiten het strafschopgebied aan Fred Plomp. Scheidsrechter Parmessar hield hem de rode kaart voor. Het was het moment voor CVC te profiteren van de nieuwe situatie. Maar dat pakte anders uit. In ondertal gleed Jorren Plugge in de 67e min. uit een snelle aanval de 0-2 binnen.

● Lars Hagen kijkt toe om de bal in de gaten te houden.

Kansen dienden zich aan voor de aansluiting. Rick Hammer, Norbert van Keulen en Fred Plomp misten het nodige geluk of het was een Bleiswijkse voet die een Reeuwijkse treffer in de weg stond. In de 90e min. vergrootte Soccer Boys de voorsprong nog uit een strafschop: 0-3.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu