Gepubliceerd 4 december 2022

CVC Reeuwijk dieper in de gevarenzone van de 3e Klasse C

In de winterkou werd het afgelopen zaterdag voor CVC Reeuwijk in Delft letterlijk en figuurlijk een donkergrijze middag. De Reeuwijkers verloren het sleutelduel in de onderste regionen van de 3e klasse C met 2-0 van SEP. Strafschoppen deden CVC de das om.

● Rick Hammer (l) doet een poging om de bal te koppen.

Weinig te bieden

In Delft bood CVC te weinig om aanspraak te maken op een tastbaar resultaat. Zo had SEP in de 1e helft de meeste aanvallende activiteiten en daar stelde CVC niet veel tegenover. Lang bleef CVC schadeloos totdat scheidsrechter Begeer in de 36e min. de thuisploeg een strafschop gunde: 1-0. Stephan Wahl liet na om in de 41e min. uit een vrije schop wat terug te doen. De vrije schoppenspecialist legde niet genoeg venijn in zijn trap om SEP-doelman Bart Meijburg te laten capituleren. SEP had op slag van rust zelfs nog een goeie kans op de 2-0 toen invaller doelman Rick Verbunt – overigens stabiel keepend – en verdediger Mark Veerman elkaar in de weg liepen. Beiden zagen dat het allemaal goed afliep.

● De CVC-verdediging stond vooral in de 1e helft onder druk.
● Kay Garretsen (midden) beleefde met CVC Reeuwijk een zware middag.

Niet veel beter

In de 2e helft had CVC wat meer balbezit, maar serieuze doelkansen bleven uit. In de 57e min creëerde CVC wellicht de beste kans via Kay Garretsen en daarop in 2e instantie Rick Hammer nog in de nastoot. Het was in een fase waarin SEP wat minder aandrong en meer loerde op de counter. Nadien bleef een ploeterend CVC weliswaar op zoek naar de gelijkmaker, maar slordigheden en te vaak balverlies stonden een succesvol lopende aanval in de weg. Tegen het eindsignaal besliste SEP vanaf de strafschopstip het matige duel met de 2-0. CVC zakte door de nederlaag naar de 12e plaats en gaat een zorgelijk competitievervolg tegemoet.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolkt weer

In de ochtend is het bewolkt en valt er wat regen. De zwakke wind is zuid, de temperatuur 4°C.

In de middag is het bewolkt en mogelijk op het eind van de dag nog een opklaring. Er staat een zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 8°C. 

Foto: De Groene wereld

 

In de nacht wolken en opklaringen. Het koelt af naar 6°C.

Zaterdag wordt een regendag. Er staat een matige zuidenwind. Met 10°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

MEEST BEKEKEN