Gepubliceerd 12 juni 2022

CVC Reeuwijk delft onderspit in bizar nacompetitieduel (+ radioverslag)

De nacompetitie zit er voor CVC Reeuwijk al weer op. In een bizarre wedstrijd gingen de Reeuwijkers met 4-3 onderuit tegen Soccer Boys. Spelend met een man minder in de 2e helft kwam CVC vanuit een 3-1 achterstand spectaculair terug tot 3-3. Vlak voor tijd trok Soccer Boys door een ongelukkige fout van CVC-goalie Wouter van Valen de wedstrijd toch nog met 4-3 over de streep.

• De sterk spelende Aksel Koopman (9) is de SB-verdediging te vlug af. Hij zorgde voor de 1-1.

Arbitrage niet mee

CVC Reeuwijk had het neutrale arbitrale trio niet mee. De 1-0 in de 28e min. voor Soccer Boys had nooit mogen vallen. De neutrale assistent-scheidsrechter hield ten onrechte de vlag naar beneden, terwijl de Bleiswijkse aanval wel degelijk uit strafbaar buitenspelpositie was opgestart. Nadat de prima spelende Aksel Koopman in de 37e min. de schade weer had gerepareerd (1-1), kwam even later Soccer Boys weer aan de leiding: 2-1. Ook die treffer werd door CVC zwaar aangevochten, want had de bal in z’n geheel de doellijn wel gepasseerd? Vervolgens in de 44e min. had CVC Reeuwijk recht op een strafschop toen Aksel Koopman onreglementair werd gepakt in het Bleiswijkse zestienmetergebied. Scheidsrechter Noordhoek deed of z’n neus bloedde.

Opstootje met gevolgen

Na het rustsignaal van de niet sterk leidende arbiter uit Barendrecht, vloog onverwacht de vlam in de pan. Aan de zijlijn ontstond een opstootje tussen de spelers van CVC en Soccer Boys. En toen de rookwolken waren opgetrokken en de spelers in verhitte toestand de kleedkamer opzochten, pikte het arbitrale trio Norbert van Keulen er nog even uit om hem met rood als grootste boosdoener het verder spelen te ontzeggen.

• Norbert van Keulen in een poging de bal te koppen. Door een rode kaart miste hij de 2e helft.

Onverwachte wending

Met een man minder en de snelle 3-1 op het scorebord stond CVC in de 2e helft voor een bijna onmogelijke missie nog iets van de wedstrijd te maken. Maar CVC keerde spectaculair terug in de wedstrijd. In de 70 min. scoorde Martijn Kok de 2-3 en in de 78e min. de 3-3 door Joep van Keulen. En met de 3-3 verkocht CVC de thuisclub een flinke dreun om de oren en leek het zich ook nog naar de winst te gaan spelen.

• Joep van Keulen trapt de bal. Hij bracht CVC nog op 3-3.
• Een balletje hoog houden door Lorenzo Stolwijk.

Ongelukkig moment

De wedstrijd kwam vervolgens in een modus van kick-and-rush. De lange bal werd veelvuldig gezocht. In die fase met heel veel doelkansen voor beide doelen gaf CVC verdedigend heel veel ruimte weg. Het kroop dan ook een paar keer door het oog van de naald. Terwijl de verlenging zich al aandiende, beleefde Wouter van Valen een ongelukkig dieptepunt uit zijn mooie keeperscarrière. Een hoge bal leek de CVC-goalie simpel uit de lucht te kunnen plukken, maar die glipte toch tot z’n ontzetting op onverklaarbare wijze nog uit zijn handen het doel in: 4-3. CVC kwam dit niet meer te boven. Doelman Wouter van Valen was na afloop ontroostbaar op deze manier z’n laatste wedstrijd voor CVC te hebben gespeeld.  

RADIOVERSLAG:

• Soccer Boys – CVC Reeuwijk (verslaggever André van Egdom)
• Soccer Boys – CVC Reeuwijk (verslaggever André van Egdom)

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer en wolken

In de ochtend staat de zon aan de hemel maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidoost De temperatuur is 18*C.

In de middag en vroege avond ruimte voor de zon. De zwakke wind waait uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 23*C.

In de nacht vrij helder. De minimumtemperatuur wordt 15*C.

Donderdag zonnige perioden maar ook wolkenvelden. De zwakke tot matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 20*C aan. 

Foto: Mees Mooi herfstweer

 

MEEST BEKEKEN