Gepubliceerd 26 november 2023

CVC Reeuwijk blijft verliezen

Ook in de 9e competitieronde geen punten voor CVC Reeuwijk. In Berkenwoude gingen de Reeuwijkers tegen FC Perkouw opnieuw fors onderuit (4-0), waardoor de degradatiezorgen alsmaar toenemen.

Gure weersomstandigheden

Ook afgelopen zaterdag weer gure weersomstandigheden. Felle regenbuien en een koude harde wind teisterden de spelers en een handjevol onder paraplu’s weggedoken toeschouwers. Tot diep in de 1e helft wist CVC Reeuwijk het doel schoon te houden en liet zich zo af toe aanvallend gelden. In de 26e min. kwam de thuisclub toch op voorsprong. CVC-doelman Rick Verbunt had geen verweer op een diagonale schuiver: 1-0. Acht minuten later werd het 2-0 voor de thuisclub en liep – als zo vaak – CVC weer achter de feiten aan. Hoewel Fred Plomp even daarna een hele goeie kans had voor de aansluiting. Hij trof echter het zijnet.

● Ian van der Kooij probeert controle te houden over de bal.

Te weinig

In de 2e helft met Lucas van Dijk als invaller onder de lat, dwong CVC te weinig af om FC Perkouw nog in problemen te brengen. Dat had wellicht gekund als Youri Kalmeijer een indirecte vrije schop in het Perkouwse strafschopgebied had verzilverd. FC Perkouw had geluk dat de bovenlat een Reeuwijkse treffer in de weg stond. In de 72e min. gooide de thuisclub met de 3-0 de wedstrijd definitief in het slot. En via een kopbal incasseerde CVC in de 88e min. nog een 4e tegentreffer: 4-0. Het vertoonde spel tegen Perkouw bood CVC Reeuwijk nog geen perspectief de weg omhoog te vinden in de 4e Klasse B.

● Youri Kalmeijer kreeg weinig ruimte om succesvol te zijn voor CVC Reeuwijk.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN