12 september 2021

CVC Reeuwijk behoudt nog kans op volgende bekerronde

CVC Reeuwijk behoudt nog een kans op de volgende bekerronde. Door een 0-4 overwinning op SJC hebben de Reeuwijkers evenveel punten als CKC. Echter de Rotterdammers hebben een veel beter doelsaldo. Wil CVC nog poulewinnaar worden dan zal het a.s. zaterdag op eigen veld CKC moeten verslaan.

Vier goals

In Noordwijk produceerde Thomas van Dijk de eerste Reeuwijkse treffer. En daarmee lag het pad open voor meer doelpunten en een ruimere overwinning. Errol Vleggeert tekende vervolgens voor de 0-2 en 0-3. Met die tussenstand werd ook de rust bereikt.

• Thomas van Dijk maakte de openingstreffer voor CVC Reeuwijk tegen SJC.

Na rust kwam CVC nog één keer tot scoren. Het was Luuk Dane die nog voor de 0-4 eindstand zorgde.

• Bericht: Andre van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en later regen

Het is vandaag voornamelijk bewolkt en in de loop van de ochtend gaat er al wat regen vallen. In de middag en avond is het ook bewolkt en valt er van tijd tot tijd wat regen. De matige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 5°C wordt het vandaag niet. In de nacht drijft er bewolking over waaruit het soms regent. De minimumtemperatuur wordt 4°C.

Zaterdag een bewolkte dag en perioden met regen. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. In de middag geeft de thermometer 7°C aan. 

Foto: De Groene wereld Buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu