9 april 2023

Cultuurfonds investeert in 100 projecten

Het Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland investeert in het eerste kwartaal van dit jaar bijna een half miljoen euro in cultuur en natuur.

Het wordt besteed aan ongeveer 100 waardevolle projecten in de provincie. Na een paar moeilijke jaren lijkt het erop dat er eindelijk weer wat ruimte, vertrouwen en mogelijkheden komen om nieuwe initiatieven op te starten in de culturele sector. Bij het cultuurfonds in Zuid-Holland zijn in elk geval twee keer zoveel aanvragen binnengekomen vergeleken met de vorige ronde. Het Prins Bernhard Cultuurfonds investeert elk jaar ruim 35 miljoen euro in cultuur en natuur.

Dat geld gaat naar zo’n 3.500 projecten. Het fonds in Zuid-Holland is een van de twaalf provinciale afdelingen van het cultuurfonds.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu