Gepubliceerd 3 november 2022

COVS Gouda & Omstreken organiseert Battle of the Referees 2022

Op donderdag 10 november 2022 organiseert de Goudse scheidsrechtersvereniging voor zowel verenigingsscheidsrechters als voor haar eigen (bonds-)scheidsrechters de Battle of the Referees. De avond duurt van 19.30 tot 22.00 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. Adres: Groenhovenpark 5 te Gouda.

Test in competitieverband

De Battle of the Refereers is in competitieverband een test op spelregelkennis en algemene kennis. Er wordt in teams van twee deelnemers gestreden.  Als het niet lukt een even aantal deelnemers in te schrijven, koppelt de organisatie op de avond zelf deelnemers aan elkaar.

Daar de wedstrijd digitaal wordt gestreden, moet elke deelnemer wel een smartphone of tablet bij zich hebben.

Aanmelden voor de Battle of the Referees is mogelijk tot en met 7 november 2022 en is bijzonder simpel. Stuur een e-mail met je naam en vereniging naar secretaris@covsgouda.nl. Zijn jullie met een team, dan graag beide namen opgeven. Dat is alles. En natuurlijk is deelname geheel gratis. We hopen op een grote opkomst van onze leden op deze avond.

Wil je niet deelnemen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom als toeschouwer en supporter. In dat geval hoef je je niet in te schrijven.

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer

In de ochtend is het onbewolkt en veel ruimte voor de zon. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft 17°C aan.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke tot matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 21°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Maandag eveneens zonnig weer. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

Foto: Lambert Reijns

 

MEEST BEKEKEN