23 mei 2022

Corneille expositie in het Groene HartHuys in Bodegraven

Tot 29 juni zijn werken van de bekende kunstenaar Corneille te zien in het Groene HartHuys in Bodegraven. De expositie is mogelijk gemaakt door De Knikker uit Alphen aan den Rijn. Hun showroom met keukens en badkamers wordt versierd met kunstwerken van verschillende kunstenaars. Corneille is één van deze kunstenaars en veel van deze werken worden nu in het Groene HartHuys geëxposeerd.

Corneille, één van de oprichters van de Cobra beweging, staat bekend om zijn kleurrijke werken. Dit is ook terug te zien in de expositie. Naast kunstwerken zijn er ook boeken, beelden en andere werken in te zien en te koop. Hiervoor heeft Dingeman van Leeuwen uit Boskoop zorg gedragen. Dingeman is een echte kunstliefhebber. Zijn leeftijd is geheim, maar het is niet geheim dat hij zich al heel veel jaren begeeft in de kunstwereld. Heel veel kennis heeft hij opgedaan en zelfs ook in de persoonlijke contacten met vele kunstenaars, zo ook met Corneille. Dingeman zal tevens een lezing verzorgen over Corneille tijdens de eerstevolgende ArtPub in het Groene HartHuys.

Het Groene HartHuys is gevestigd in de Bouwsteeg 6 te Bodegraven en is geopend op dinsdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Alle kunstwerken en diverse andere artikelen zijn te koop. Voor meer info: www.hetgroeneharthuys.nl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Zon en wolkenvelden

Vandaag zijn er zonnige perioden maar trekken er ook wolkenvelden over. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten tot westen. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen. Het kwik zakt naar 11°C.

Dinsdag een zelfde weerbeeld. Zon en wolken wisselen elkaar af. De matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordt 20°C.

Foto: Malgorzata Kazmierczak Wolken en zon

 

Foto: Tonnie Morsink Hollandse luchten

Zonnige momenten en wolken

Deze vrijdag wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat een matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 12°C.

Zaterdag een mix van wolken en zon met de meeste zon in de ochtend. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 13°C.

Zondag zonnige perioden maar ook stapelwolken. De matige wind zit in de westhoek. De temperatuur wordt 21°C.

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu