Gepubliceerd 3 juli 2022

Cor van Velsen in radioprogramma Gast uit de Streek

Cor van Velsen is maandag 4 juli om 20.00 uur te horen in het radioprogramma Gast uit de Streek. Zijn vader was de oprichter van Van Velsen reflectielijnen. Cor is de jongste van 9 kinderen. Zijn zus Ria van Velsen heeft in 1960 in Londen namens Nederland meegedaan aan de olympische spelen bij het onderdeel turnen.

Cor van Velsen

Cor helpt nog steeds af en toe bij de zaak en draagt met trots het shirt met Van Velsen er op. Het bedrijf is inmiddels overgenomen door andere grote bedrijven maar de familienaam is na 84 jaar nog steeds gebleven en een sterk merk.

Naast 50 jaar gewerkt te hebben bij de zaak, heeft Cor ook heel veel gedaan voor de Bodegraafse gemeenschap. Hij was op twee weken na, 30 jaar lid van de vrijwillige brandweer, had diverse bestuursfuncties en was trompettist bij Semper Avanti. Hij rijdt maandag als chauffeur op de buurtbus en donderdag op de bus van stichting Van deur tot deur en zit in het bestuur van de ouderenbond KBO. In 2002 is hij geridderd tot lid van de orde van Oranje Nassau.

De uitzending wordt dinsdag om 22.00 uur en zondag 10 juli om 19.00 uur herhaald op de radio. Het interview is zonder muziek terug te horen via Spotify..

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend ontstaan er misbanken, trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat een zwakke zuidwestenwind bij een temperatuur van 19*C.

In de middag en avond zonnige perioden maar ook sluierbewolking. De zwakke wind wordt zuid. Het kwik loopt op naar 23 a 24*C.

In de nacht brede opklaringen maar later meer bewolking. Het is met 17*C als minimum een zachte nacht.

Dinsdag in de ochtend bewolkt en valt er wat regen. De matige wind is noordwest en de temperatuur 17*C.

In de middag brede opklaringen maar ook kans op een bui. De thermometer geeft 17*C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

MEEST BEKEKEN