Gepubliceerd 19 augustus 2022

Competitieprogramma amateurvoetbal bekend

De KNVB heeft het competitieprogramma voor het komende seizoen vrij gegeven. Alle clubs in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk werken hun wedstrijden af op de zaterdagmiddag. De competitie gaat zaterdagmiddag 24 september van start. Daarvoor wordt vanaf zaterdag 3 september in 3 ronden de poulefase van de beker afgewerkt.

• De gemeentelijke derby tussen WDS en Rohda’76 is ook weer terug op de wedstrijdkalender. (Archieffoto).

Gemeentelijke derby’s 1e helft competitie

De eerste gemeentelijke derby staat voor 8 oktober gepland. Dan kruisen Bodegraven en De Rijnstreek de degens in de 5e klasse A. Beide clubs zijn in onderhandeling voor een eventuele fusie. ESTO en RVC’33 spelen op 26 november tegen elkaar. De wedstrijd vindt plaats aan de Kievitsheuvel bij ESTO. Ook weer terug is de derby tussen WDS en Rohda’76. Op 3 december wordt deze wedstrijd eerst afgewerkt in Driebruggen.

Streekderby’s

Ook streekderby’s zijn terug te vinden in de 1e helft van de competitie. In de 2e Klasse D vindt DONK-RVC’33 plaats op 8 oktober en ESTO-FC Oudewater op 12 november. Verder in de 4e Klasse B WDS-GSV en Rohda’76-Gouda op 15 oktober. Gouda-WDS staat genoteerd voor 26 november.

Aanvangstijden thuiswedstrijd

Hoewel alle clubs hun wedstrijden op zaterdagmiddag afwerken, wijken enkele clubs nog wel af van de gebruikelijke aanvangstijd 14.30 uur. Zo werkt Bodegraven de thuiswedstrijden af om 15.00 uur. Bij meer clubs uit de regio is dat het geval.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer en wolken

In de ochtend staat de zon aan de hemel maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidoost De temperatuur is 18*C.

In de middag en vroege avond ruimte voor de zon. De zwakke wind waait uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 23*C.

In de nacht vrij helder. De minimumtemperatuur wordt 15*C.

Donderdag zonnige perioden maar ook wolkenvelden. De zwakke tot matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 20*C aan. 

Foto: Mees Mooi herfstweer

 

MEEST BEKEKEN