7 februari 2023

Commissie Ruimte op tv bij BR6

BR6 zendt woensdag 9 februari 20.00 uur de commissie Ruimte live uit vanuit de raadzaal. Aan de orde komen de beleidsstukken kostenverhaal en kleine windmolens. Verder staan de bestemmingsplannen Rijndijk 15 in Nieuwerbrug en Lemsteraak Rijnhoek in Bodegraven op de agenda. Verder is er een kredietverzoek voor de ontwikkeling van De Kromme Kamp in Waarder.

Raadzaal

Tegelijkertijd vergadert de commissie Samenleving in de Trouwzaal. De vergadering begint al om 19.30 uur. Op de agenda staan: zienswijze kadernota gezamenlijke regeling Ferm Werk 2024 en de Q-rapportage sociaal domein.

Klik hier voor de agenda commissie Ruimte

klik hier voor de agenda van de commissie Samenleving

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu