Gepubliceerd 17 januari 2023

Commissie Ruimte live op radio en tv

De commissie Ruimte vergadert woensdagavond 18 januari vanaf 20.00 uur in de Raadzaal en de commissie Samenleving in de Trouwzaal. Br6 zendt de commissie Ruimte live uit op radio en tv.

Westeinde 81


Aan de orde komen drie bestemmingsplannen: Lemsteraak bij Rijnhoek, De Groendijck 20 Driebruggen en Westeinde 81 Driebruggen. Verder komen aan de orde: een beleidsplan voor kleine windmolens en de opvang van minderjarige asielzoekers.


Vorige week hebben tijdens de inspraakavond de heer en mevrouw Tempelman hun zorgen geuit over de toename van verkeer over het Westeinde en de goot- en bouwhoogte van Groendijck 20.

Mevr. en heer Tempelman
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN