17 januari 2023

Commissie Ruimte live op radio en tv

De commissie Ruimte vergadert woensdagavond 18 januari vanaf 20.00 uur in de Raadzaal en de commissie Samenleving in de Trouwzaal. Br6 zendt de commissie Ruimte live uit op radio en tv.

Westeinde 81


Aan de orde komen drie bestemmingsplannen: Lemsteraak bij Rijnhoek, De Groendijck 20 Driebruggen en Westeinde 81 Driebruggen. Verder komen aan de orde: een beleidsplan voor kleine windmolens en de opvang van minderjarige asielzoekers.


Vorige week hebben tijdens de inspraakavond de heer en mevrouw Tempelman hun zorgen geuit over de toename van verkeer over het Westeinde en de goot- en bouwhoogte van Groendijck 20.

Mevr. en heer Tempelman
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu