Gepubliceerd 1 april 2024

College nodigt inwoners uit voor debatavond

Het college van Bodegraven-Reeuwijk staat vanaf juni 2022 aan de lat om Bodegraven-Reeuwijk te besturen. De plannen voor de bestuursperiode van vier jaar zijn verwoord in het collegeprogramma Eerlijk aan de Slag. Het college is nu halverwege de bestuursperiode. Volgens het college is er al veel gebeurd de afgelopen twee jaar. Het college vraagt zich af of er nog op dezelfde voet moet worden doorgegaan of moet de nadruk op andere onderwerpen worden gelegd.

Vragen die het college graag aan de hand van verschillende stellingen met de inwoners wil houden. De debatavond wordt op 9 april georganiseerd in de theaterzaal van het Evertshuis.

Aanmelden via de website van de gemeente: website gemeente Bodegraven-Reeuwijk

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN