Gepubliceerd 5 augustus 2023

Clubs pakken voetbaltraining weer op

De voetbalclubs in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk starten weer de training met hun selecties. Dinsdag 1 augustus waren de Rohda-voetballers als eersten op het veld om de conditie weer op peil te brengen. RVC’33 startte donderdag de training. En trainer Samir Krupic gaf zaterdagmorgen de eerste training bij zijn nieuwe club WDS. De komende weken volgen nog CVC Reeuwijk, ESTO en De Rijnstreek.

● De Rohda-selectie stond afgelopen dinsdag al op het trainingsveld.
● Plezier maar ook afzien tijdens de eerste training bij RVC’33.
Bij WDS werden ook de buik- en rugspieren onder handen genomen.

Zwaar seizoen

Ook komend seizoen gaan de clubs een zwaar seizoen tegemoet, want opnieuw hanteert de KNVB nog een verscherpte degradatieregeling. Vanaf 2 september start de poulefase van de beker. Dat zijn 3 ronden. De reguliere competitie begint op zaterdag 23 september.

Uiteraard worden er de komende weken ook weer oefenwedstrijden gespeeld w.o. wedstrijden voor de ReBo-trofee. De finaledag is daarvoor gepland op zaterdag 26 augustus bij RVC’33.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN