15 november 2021

Clubs moeten nu verplicht uitwijken naar kunstgras bij afgelasting

De KNVB verplicht de clubs in het amateurvoetbal uit te wijken naar kunstgras bij afgelasting van het 1e elftal en lager. Het gaat hierbij om de clubs die op een hoofdveld spelen met natuurgras. De verplichting heeft o.a. te maken met de vele wedstrijden die door corona worden afgelast. Door de verplichting kunnen de meeste afgelaste wedstrijden op doordeweekse avonden weer worden ingehaald. Afgelaste wedstrijden door corona moeten binnen 10 dagen worden ingehaald.

De verplichting geldt ook voor clubs die eerder hadden aangegeven nog niet te willen uitwijken naar kunstgras. De KNVB hoopt door deze maatregel het verloop van de competitie bij de amateurs op gang te houden.

• Clubs zijn vanaf 20 november verplicht uit te wijken naar kunstgras.
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu