2 augustus 2022

CKV Reeuwijk en Vriendenschaar weer bij elkaar in de veldcompetitie

Voor het nieuwe veldkorfbalseizoen zijn CKV Reeuwijk en Vriendenschaar weer bij elkaar in dezelfde 2e klasse G ingedeeld.

Weer gemeentelijke derby

De derby tussen de Bodegraafse en Reeuwijkse korfballers staat voor het veldseizoen, dat in september weer van start zal gaan, dan ook weer op het programma. Ook staat voor beide ploegen de streekderby tegen het Waddinxveense Korbis op de wedstrijdkalender. Verder zijn Twist (Vlaardingen), Wion (Rotterdam), Dijkvogels (Maasdijk) en Nexus (Schiedam) bekende tegenstanders. Juliana uit Oud Gastel vormt de meest verre uitwedstrijd.

• Bericht & beeld: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu