19 september 2021

CKC te sterk voor door blessures geplaagd CVC Reeuwijk

Maar liefst 8 potentiële basisspelers miste CVC Reeuwijk afgelopen zaterdag voor de laatste bekerwedstrijd in de poulefase. En dat was teveel om CKC nog van de 1e plaats in de poule te stoten. De Rotterdammers hadden dan ook weinig moeite om CVC over de knie te krijgen: 1-4.

Aanvallend geen vuist

Zonder Lion v.d. Velde en Bryan de Bruin kon CVC aanvallend geen vuist maken. Luuk Dane als invaller in de spits, kon samen met Martijn Kok weinig klaar spelen. Met al een wedstrijd in de benen was de batterij bij Dane ook al gauw leeg. In de 37e min. nam CKC afstand. Uit een prima aanval werd de 0-1 diagonaal binnengeschoten. Kort daarop volgde ook nog de 0-2 voor rust. En daarmee had CKC eigenlijk de vis al op het droge.

• Martijn Kok in de aanval voor CVC Reeuwijk, dat aanvallend geen vuist kon maken.

In de 2e helft breidde CKC de voorsprong verder uit tot 1-4. Aan Reeuwijkse kant stond nog wel de schitterende vrije schop van Stephan Wahl, waarmee hij nog van grote afstand snoeihard de 1-3 op het scorebord bracht. Verder was het voor CVC een wedstrijd om maar gauw te vergeten. Bekert het niet verder en zal zich volledig gaan focussen op de competitie.

• Kevin v.d. Heuvel probeert nog de bal spelen.

Niet geruststellend

CVC Reeuwijk heeft na de zomerstop bepaald geen top voorbereiding achter de rug. Sommige oefenwedstrijden gingen niet door en in wedstrijdverband was de selectie steeds niet compleet. Met een blessuregolf ook nog de competitie in gaan, het kweekt niet het nodige zelfvertrouwen richting competitiestart volgende week tegen Be Fair. Bovendien willen de CVC-supporters zo langzamerhand weleens het ware gezicht van hun ploeg zien.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares
Sluit Menu