19 maart 2023

Christen Unie op pad tijdens Landelijke Opschoondag

De lokale afdeling van de ChristenUnie Bodegraven-Reeuwijk heeft met een aantal mensen op zaterdagochtend 18 maart enthousiast meegedaan aan de Landelijke Opschoondag.

CU op stap tijdens Landelijke Opschoondag

Gewapend met knijpstokken, handschoenen en afvalzakken werd wijk Noord een stukje schoner gemaakt. Zes gevulde afvalzakken was het resultaat. De inhoud varieerde van peuken, blikjes, fietslampen, flesjes, luiers tot heel veel plastic. Het was nog een hele kunst om de vele hondenpoep in het gras te ontwijken.

Veel bewoners spraken hun waardering uit. Het was gezellig, mooi weer en goed om twee uur in beweging te zijn. Laten we met elkaar onze omgeving schoon en netjes houden!

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu