Gepubliceerd 29 augustus 2023

Chipactie huisdieren op 7 oktober

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk huisdieren in en rondom Bodegraven-Reeuwijk gechipt worden, komen op zaterdag 7 oktober vrijwilligers van de Stichting Dierenhulpverlening naar Bodegraven om tegen betaling van € 15 euro, huisdieren van een chip te voorzien.

De chip met registratienummer is niet groter dan een rijstkorrel en wordt met een naald net onder de huid van de nek ingebracht. Tevens wordt uw huisdier bij de Nederlandse Databank Gezelschapsdieren geregistreerd, waardoor hij of zij altijd kan worden teruggevonden.

De volledige opbrengst van deze actie gaat naar de Stichting Dierenhulpverlening in Woerden. Voor een afspraak of meer info www. dierenhulpverlening-woerden.nl/chipafspraak

Tekst Wim Minnaard

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN