26 oktober 2022

Carla Oosterwijk wint Fair Trade prijs

De Fair Trade commissie had tijdens de duurzaamheidsmarkt een prijsvraag uitgezet met als doel aan te tonen dat Fair Trade producten niet veel duurder zijn dan ‘niet’ Fair Trade producten.

Er stond een mand met 18 ‘gewone’ producten en een mand met dezelfde 18 ‘Fair Trade’ producten. De uitdaging was om het verschil in prijs te raden. Mevrouw Carla Oosterwijk uit Driebruggen kwam het dichtste bij het juiste antwoord.

Carla Oosterwijk ontvangt prijs van wethouder Jan Leendert van den Heuvel

Als hoofdprijs wint zij de mand met alle lekkere Fair Trade producten met een Fair Trade prijs, die zij uit handen van wethouder Jan Leendert van den Heuvel in ontvangst mocht nemen. Hij wenste haar veel plezier met deze Fair Trade mand.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu