Gepubliceerd 26 oktober 2022

Carla Oosterwijk wint Fair Trade prijs

De Fair Trade commissie had tijdens de duurzaamheidsmarkt een prijsvraag uitgezet met als doel aan te tonen dat Fair Trade producten niet veel duurder zijn dan ‘niet’ Fair Trade producten.

Er stond een mand met 18 ‘gewone’ producten en een mand met dezelfde 18 ‘Fair Trade’ producten. De uitdaging was om het verschil in prijs te raden. Mevrouw Carla Oosterwijk uit Driebruggen kwam het dichtste bij het juiste antwoord.

Carla Oosterwijk ontvangt prijs van wethouder Jan Leendert van den Heuvel

Als hoofdprijs wint zij de mand met alle lekkere Fair Trade producten met een Fair Trade prijs, die zij uit handen van wethouder Jan Leendert van den Heuvel in ontvangst mocht nemen. Hij wenste haar veel plezier met deze Fair Trade mand.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

In de ochtend drijft er bewolking en ontstaan er ook enkele opklaringen. De zwakke wind is noordoost. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag wisselen wolken en zonnige perioden elkaar af. De matige wind waait uit het noordoosten. De temperatuur is 10°C.

De nacht verloopt helder waardij het een graadje vriest.

Dinsdag wolken en opklaringen. In de middag trekt de hemel dicht en gaat er in de avond regen vallen. Het kwik komt niet verder dan 10°C. 

Foto: Nathalie de Winter Morgenrood

 

MEEST BEKEKEN