Gepubliceerd 5 maart 2024

BZ&PC verspeelt drie dure punten tegen JAWS Amsterdam

De kans dat het BZ&PC-herenteam nog kampioen kan worden in de 1e Divisie A is behoorlijk verkleind. In zwembad De Kuil verloren de Bodegraafse waterpoloërs teleurstellend met 12-13 van JAWS Amsterdam. Daarmee is de achterstand op koploper De Linge/PCG uitgegroeid tot 3 verliespunten meer.

● Henk Suur in balbezit. (Archieffoto: André van Egdom)

Eerst nog op voorsprong

De 1e periode wist BZ&PC nog af te sluiten met een 5-3 voorsprong. Daarna liep er zand in het spel van de Bodegravers. JAWS nam na de 2e periode een 6-8 voorsprong. Ook in de 3e periode bleef JAWS, weliswaar nipt, met 9-10 aan de leiding.

Onderspit

In de 4e periode dolf BZ&PC het onderspit. Eerst bij 11-11 en 12-12 nog gelijk op met BZ&PC-treffers van Henk Suur en Joey Schellingerhout. Echter in zo’n beetje de laatste minuut viel door Lucas Twist nog de 12-13 voor JAWS. BZ&PC daarmee een illusie armer!

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN