3 oktober 2022

BZ&PC-teams weten niet te winnen

Zowel het dames- als het herenteam van BZ&PC verloren afgelopen weekend hun competitiewedstrijd. Het BZ&PC-damesteam wist nog wel een punt over te houden aan hun wedstrijd.

● Vijf doelpunten van Joey Schellingerhout tegen MNC Dordrecht waren niet genoeg voor de winst.

Toch nog een punt

De dames spelen in de landelijke 2e klasse en mochten naar Alkmaar. In een spannende wedstrijd die lang gelijk opging, leek thuisploeg DAW in het slot van de wedstrijd met de overwinning aan de haal te gaan. Halverwege de 4e periode stond het 7-5 en kregen de Alkmaarders twee strafworpen kort achter elkaar. Deze werden echter niet benut. In de laatste 2 minuten van de wedstrijd scoorden Daphne Groenendijk en Kaylee Schellingerhout namens BZ en werd toch nog een punt meegenomen naar Bodegraven: 7-7.

Zware competitiestart

De heren hebben een zware competitie start. Vorige week bleek SVH een maatje te groot. De Rotterdammers komen uit de eredivisie en hebben zich goed versterkt. In Bodegraven kwam BZ pas laat op stoom. De 9-15 nederlaag was echter terecht.

Afgelopen zondag was MNC Dordrecht de tegenstander. De nummer 2 van vorig seizoen is altijd een lastige tegenstander. Dit bleek ook nu weer het geval. Na een 2-0 achterstand, nam BZ het heft in handen en liep uit naar 2-5. Dordrecht vocht zich terug in de wedstrijd. Het aantal uitsluitingen bij de Bodegravers was met 11 een stuk hoger dan bij de thuisploeg (6). Met name aan het einde van de wedstrijd benutte Dordrecht een aantal overtalsituaties en wist mede daardoor met 12-11 te winnen.

Zaterdag 8 oktober 2022 kan het BZ&PC-herenteam zich revancheren in de thuiswedstrijd tegen Brandenburg. De Bilthovenaren snakken ook naar een overwinning. De wedstrijd begint om 19.30 uur in zwembad De Kuil.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu