Gepubliceerd 1 april 2024

BZ&PC onder de 15 jaar kampioen

In een vol en sfeervol zwembad De Kuil werd de kampioenswedstrijd van BZ&PC CG gespeeld. SG Mokum was de tegenstander voor de Bodegraafse jongens en meisjes onder de 15 jaar. SG Mokum was de tegenstander voor de Bodegraafse jongens en meisjes onder de 15 jaar.

● BZ&PC-team onder 15 kampioen.

Direct na het eerste fluitsignaal was duidelijk wie de sterkste ploeg was. Na een mooie combinatie gaf Finn de Heij de pass op Jesper Ruven die de 1-0 maakte. De druk was er daardoor af en het team kon vrijuit gaan spelen.

 Mooie passes

Verdedigend had aanvoerder Marius Albregts de volledige controle waardoor het balbezit elke keer weer snel in de ploeg was. Met mooie passes van keeper Koen Broxterman werden diverse breaks fraai afgemaakt door onder andere Stijn Cornelissen en Tessel Straver. Halverwege was de ploeg onder leiding van Andreas de Heij uitgelopen naar 10-1.

Door de felheid van Omar Bousssajra bleef de bal snel in de ploeg. Olav Matse verving neefje Koen op het doel en liet zien dat ook hij prima passes kan geven. Onder andere op een break waardoor een strafworp werd gekregen. Wendy Bakker bleef koel en benutte deze feilloos. In de slotperiode liet ook Stag de Groot zich gelden met een prima afstandsschot.

Met een 16-2 eindstand was het kampioenschap een feit. Spelers en coach gingen uiteraard te water. Onder luid applaus werd de kampioensschaal in ontvangst genomen.

Doelpunten: Finn de Heij 5x, Jesper Ruven 4x, Stijn Cornelissen 2x, Tessel Straver, Wendy Bakker, Stag de Groot en Koen Broxterman.

Bericht: André van Egdom / Andreas de Heij (BZ&PC)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN