25 april 2023

BZ&PC nodigt (oud)-leden uit voor reünie

Op 17 juni 2023 bestaat de Bodegraafse Zwem- en Poloclub 85 jaar. Om dit heuglijke feit te vieren is er op vrijdag 30 juni a.s. een reünie voor (oud)-leden in het clubhuis van BZ&PC aan de Sportlaan 1.

Om sportieve en mooie herinneringen op te halen uit de rijke historie van de club en bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje. De reünie begint om 19.00 uur. Ben je lid of lid geweest? Dan ben je van harte welkom!

Het is nagenoeg onmogelijk om iedereen persoonlijk uit te nodigen, dus ken je oud-leden? Geef dit bericht dan aan hen door en laat even weten of je komt. Je kunt je inschrijven via de mail jolandascheper@casema.nl.

Bericht: Sportredactie BR6 / Beeld: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu