Gepubliceerd 12 januari 2023

BZ&PC: Nieuwjaarsbijeenkomst en Nacht van Nieuwkoop

Vorige week zondag organiseerde BZ&PC haar nieuwjaarsbijeenkomst. Voor de kinderen was er een heuse ‘drijf-in’. Ruim 60 kinderen namen hieraan deel. Zo’n 100 oudere leden proostten ondertussen op het nieuwe jaar. De vereniging bestaat in 2023 ook 85 jaar.

Onder het genot van een buffet dat werd verzorgd door restaurant Het Bonte Varken konden de leden bijpraten. Ondertussen konden ze vanuit het clubhuis ook de kinderen zien drijven op allerlei attributen.

Nacht van Nieuwkoop

Een jong BZ&PC-team zwom zich zaterdag om middernacht na exact 6 uur zwemmen naar een 3e plaats in de Nacht van Nieuwkoop. Coach Rob zag Nick, Ayrton, Finn, Donna, Thijs, Liv, Koen en Bjorn ruim 24 kilometer zwemmen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN