Gepubliceerd 5 februari 2024

BZ&PC koppositie al weer kwijt

De koppositie van de BZ&PC-heren in de 1e Divisie A was van korte duur. De Bodegravers gingen kopje onder tegen De Linge/PCG: 20-9. Door een beter onderling doelsaldo gaan nu de Gorkummers aan de leiding.

Niets in te brengen

BZ&PC had in de 1e periode al weinig in te brengen: 5-1. En ook daarna bleef het herstel uit. In de 3e periode leek de ploeg van Herman van Tongerloo met 8-5 weer even de aansluiting te hebben gevonden. Echter de Gorkummers gaven daarna weer volop gas. BZ&PC had daar geen antwoord op en ging met 13-5 kansloos de laatste periode in. In de 4e periode speelde De Linge/PCG de Bodegravers naar een ontluisterende 20-9 nederlaag.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN