Gepubliceerd 26 maart 2023

BZ&PC-herenteam vermorst te veel kansen

Na de eerste periode koesterde BZ&PC nog een 7-3 voorsprong tegen VZC. Niets duidde toen op nog een ongemakkelijke avond in zwembad De Kuil. Maar in de 2e periode bij de stand 8-3 begonnen de gasten uit Veenendaal aan een ongekende inhaalrace. Die vooral in de 3e periode tot uitdrukking kwam. In de 4e spannende periode glipte BZ&PC de overwinning uit de vingers: 12-13.

● Joey Schellingerhout tornt hoog uit het water voor een doelpoging tegen VZC.

Vermorste kansen

Dat VZC nog zo goed terug kwam en zelfs een nipte 12-13 zege uit het vuur sleepte, was vooral te wijten aan het missen van zoveel kansen aan Bodegraafse zijde. In de 3e periode kreeg BZ&PC er maar twee in, terwijl VZC met 4 treffers wel wat doeltreffender was.

Spannende slotfase

Bij het begin van de 4e periode had BZ&PC bij 11-10 nog de kans om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Niels Veerman (2x) en Robert Schinkel loodsten VZC echter naar een 11-13 voorsprong. Joey Schellingerhout bracht BZ&PC in de laatste minuut nog wel naar 12-13. In de laatste seconden liet BZ&PC de kans liggen voor de 3-3.

Bericht: André van Egdom

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer

In de ochtend is het onbewolkt en veel ruimte voor de zon. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft 17°C aan.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke tot matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 21°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Maandag eveneens zonnig weer. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

Foto: Lambert Reijns

 

MEEST BEKEKEN