16 november 2021

BZ&PC-herenteam van de leg

Afgelopen zaterdag leden de BZ&PC-heren opnieuw een nederlaag en dat was de tweede op een rij. Dit keer werd verloren van De Linge/PCG met 8-12. BZ&PC zakte hierdoor naar de 5e plaats in de 1e Divisie A.

• Luke Rijnbeek (Archieffoto)

Gelijk op

In de 1e periode nam BZ&PC een 3-1 voorsprong en lag een goed resultaat in het vooruitzicht. Echter de gasten kwamen goed terug en dichtten het gat nog tot 3-3. Joey Schellingerhout liet BZ&PC toch nog met een 4-3 voorsprong de 2e periode ingaan.

Regie kwijt

In de 2e periode liet BZ&PC het kaas van het brood eten. De Linge/PCG drukte door naar een 5-7 voorsprong en die werd in de 3e periode alleen maar groter (5-10). Joey Schellingerhout en Luke Rijnbeek verkleinden met hun treffers weliswaar de achterstand tot 7-10, maar die achterstand werd in de 4e periode niet meer goed gemaakt: 8-12.

Damesteam nog steeds zonder punten

Het BZ&PC-damesteam staat nog steeds met lege handen. Ook tegen ZV Haerlem lukte het niet om de eerste zege te verwezenlijken. Wel waren de Bodegraafse dames er dicht bij. In de 4e periode werd een 7-5 voorsprong nog dramatisch uit handen gegeven: 7-9.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu